trešdiena, 2011. gada 23. februāris

Svētku sajūta.

„SHAPE” decembris 2010, taču viss jau tik zināms, skaidrs un izmantots! Uz mirkli pārņem tāda svētku sajūta. Par paveikto, uzzināto, saprasto un mēģināto! Viss ir uz labu!

 Tagad, piemēram, es domāju par to, kad nokusīs sniegs un manas mīļās skriešanas takas beidzot atplauks un atkal aicinās līdzi?! Citādāk jau laikam tā ir sava veida kompensācija, ka par skrējienu ir pārvērtusies mana ikdiena. Laika maz un pagūt var vēl mazāk! Nē, tas nav priekš manis! 

Mēs nevaram mainīt pasauli, bet varam izvēlēties mūziku, kas uzlabo garastāvokli!
 

                Konkretizē laimi! (kas Tev spēj radīt prieku?)

                Reizi nedēļā izdari ko tādu, ko nekad agrāk neesi darījusi. Tam nav jābūt nekam radikālam, taču jebkura, lai cik sīka, sapņa piepildījums ir lielisks stresa mazināšanas līdzeklis.

                Pašai sava mājas sporta zāle (paklājiņš, lecamaukla, hantelītes…) 

                Samazināt uzņemto sāls daudzumu!
 
                Janvāris. Un nu jau 2011. 

                Dabiska antibiotika un baudas produkts – MEDUS! Uzturā, uz sejas un ķermeņa! Ja neesi vēl pamēģinājis, uz priekšu! Tas strādā!

                Februāris.
 
                Diena lielā mērā ir atkarīga no tā, ar kādām domām no rīta atver acis. Tāpēc domā par to, kādi rīta rituāli tavu dienas sākumu varētu padarīt patīkamāku. Man tā ir vāļāšanās pa gultu un kafijas tase, taču šobrīd dzeru piparmētru tēju, kurā ierīvēju ingveru. Un zini, ir labi!

                Noskatoties filmu „Melnais gulbis”, sagribas apgūt klasiskā baleta pamatus!

                Vaniļas smarža simbolizē laimi, jo veicina tā dēvēto laimes hormonu izdalīšanos. Turklāt, šī smarža uzjundī atmiņas par mājīgumu un omulību, garšīgiem ēdieniem un laimīgiem bērnības mirkļiem.
 
                Īstais laiks pākšaugiem! (Hmm, ko varētu šodien pagatavot no pupiņām? ) Olbaltumvielas, minerālvielas un vitamīni pēc ziemas noderēs.

                Burkānos ir spēks! Salātos, sautējumos, svaiga sula + pāris pilieni eļļas. Tuvojas sauļošanās sezona.

                Tas pagaidām. Atkāpei no visa ierastā un pelēkā, mazliet no manis, mazliet no vispārīgā. Turpināšu lasīt savu marta „SHAPE” numuru, kas nozīmē, ka es neformāli  JAU dzīvojos pa pavasarīgām slejām.
                Ilona
               

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru